Complete klantfocus met Aalberts Bouw Compact

Vastgoed dient een doel. Of dat nu gaat om het verlenen van zorg, het exploiteren van een winkel of het bieden van een inspirerende werkomgeving. Een verbouwing van dat vastgoed moet een doel versterken. Een verbouwing moet dus zo min mogelijk impact hebben en een zo groot mogelijk resultaat bieden. Dat is precies waar klanten ons voor benaderen.

Het kantoor van Aalberts Bouw Compact in Zeist.
Bekijk alle berichten

Samenvoeging expertteams

Per 20 mei 2021 brengen wij onder Aalberts Bouw Compact bv collega’s samen die gewend zijn aan de dynamiek van compacte projecten. Teams die de expertise en ervaring hebben met projecten die snel opstarten. Die samen alles overzien en uitwerken. Compacte teams die daardoor in staat zijn om -onder soms lastige omstandigheden- met alle projectpartner een succesvol resultaat neer te zetten. Voor en met klanten. Met volledige focus op die taak.

Volledige klantfocus

Door meer aandacht te besteden aan de eigenheid van deze projecten en teams zijn we nog beter ingespeeld op de vragen van onze klanten. Binnen Aalberts Bouw Compact beschikken wij namelijk over teams die op elkaar zijn ingespeeld. Met expertise die is afgestemd op de klantvraag. Binnen dit bedrijfsonderdeel staan zij klaar om verder te bouwen aan langdurige relaties.

Medewerkers van Aalberts Bouw Compact in Zeist aan het werk in de vergaderruimte.

Innovatieve Projectrealisatie onder leiding van Marco Verweij

De teams van Aalberts Bouw Compact werken vanuit onze vestiging in Zeist onder leiding van Adjunct Directeur Marco Verweij. Marco: “De collega’s binnen Aalberts Bouw Compact hebben niet alleen de kennis om projecten samen uit te werken, ze hebben er ook plezier in om daarbij de belangen van gebruikers te borgen. Werken in bijvoorbeeld een ziekenhuis, een winkelcentrum, kantoor, zorginstelling of lab vraagt om inlevingsvermogen, vakmanschap en soms wat geduld. Ik ben er trots op hoe onze teams projectdoelen halen, met hen werk ik met heel veel enthousiasme verder aan de klantvragen.“