Aalberts viert 350-jarig jubileum!

We staan aan de start van 2024. Een bijzonder jaar voor Aalberts. We bestaan namelijk 350 jaar. En dat is lang. Héél lang. Om je een beeld te geven: dat is nog 95 jaar voordat Napoleon geboren werd. Daarmee behoren we tot de top 7 van oudste familiebedrijven in Nederland.

Bekijk alle berichten

Bouwen voor de generaties ná ons

Door de eeuwen heen heeft het bedrijf, maar vooral de mensen die het bedrijf maakten, stormen doorstaan (letterlijk en figuurlijk), oorlogen overleefd en een industriële revolutie meegemaakt. De wereld om ons heen veranderde, we stonden regelmatig voor nieuwe uitdagingen. Maar, we hebben ze allemaal doorstaan. Door mee te bewegen en verandering te omarmen. Door niet bang te zijn, nieuwe dingen te proberen, en continue te leren en te groeien. En dat doen we vandaag de dag nog steeds!

In de afgelopen 350 jaar hebben we onze omgeving gevormd, mooier gemaakt. Beter. Eerst klein, vanuit een timmerfabriek van een vader en twee broers. Nu, 350 jaar later, maken we nog steeds plekken waar mensen zich thuis voelen. We ontwikkelen en bouwen voor de generaties ná ons. Door gebruik te maken van slimme technieken, eigen innovaties en duurzame materialen. Dat noemen we: bouwen aan het betere.

We mogen trots zijn op ons rijke verleden. Tegelijkertijd voelen we met elkaar een verplichting richting de toekomst, naar de generaties ná ons. En omdat we – zelfs na 350 jaar – nooit te oud zijn om te leren staat het komende jaar in het teken van leren en inspireren. Hoe? Onder andere door het organiseren van kenniscongres Bouwen aan het betere op 14 maart in Singer Theater Laren en door in het voorjaar een podcastserie uit te brengen, gepresenteerd door niemand minder dan Dolf Jansen. Daarover hoor je later meer.

Wil je meer weten over de geschiedenis die ons bedrijf rijk is? Ga naar 1674.nl voor een reis door de tijd!

Wil je meer weten over de geschiedenis die ons bedrijf rijk is? Ga naar 1674.nl voor een reis door de tijd!

1674.nl