Henri Plezier aangesteld als directeur Aalberts Ontwikkeling

Per 1 januari 2023 is Henri Pleizier aangesteld als directeur van Aalberts Ontwikkeling. In de afgelopen jaren heeft Henri een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van het ontwikkelingsbedrijf binnen Aalberts. In zijn nieuwe rol zal hij dit voortzetten en verder uitbouwen.

Bekijk alle berichten

Bouwen aan een duurzame toekomst

Door strategisch posities te verwerven, slaagt Aalberts Ontwikkeling erin om mooie projecten te ontwikkelen en te bouwen aan een betere leefomgeving. Door de combinatie van ontwikkelen en bouwen is Aalberts in staat betaalbare en duurzame woningen en zorgcomplexen te realiseren.

Henri Pleizier de nieuwe directeur van Aalberts Ontwikkeling.

Henri Pleizier: ‘In een wereld waarbij thema’s als circulariteit, klimaatadaptatie, energie en CO2-reductie centraal staan is het cruciaal om in een zo vroeg mogelijk stadium de juiste keuzes te maken. Hierbij is intensieve samenwerking de kracht van Aalberts. Samen met het ontwikkelteam ga ik mij hier de komende jaren volop voor inzetten.’

Heeft u nog een leuke ontwikkeluitdaging? We denken graag mee! Vraag direct een quick scan aan of neem contact op met Henri Pleizier via 088 788 85 10.