Oplevering Ode Apartments Amsterdam

Met 225.000 m² is Ode (OosterDoksEiland) één van de grootste binnenstedelijke projecten in West-Europa. Het biedt een prachtig uitzicht over het Oosterdok, het IJ en de oude binnenstad. Een dynamische plek om te werken, wonen, winkelen, sporten en uit te gaan.

Het gebouw Ode Apartments Amsterdam.
Bekijk alle berichten

Een van de spectaculaire hoogtepunten van Ode is het glazen kantoor- en woongebouw op de kop van het eiland.

Het door UNStudio ontworpen unieke en duurzame gebouw omvat in totaal 72.500 m². De 41 appartementen zijn verdeeld over 9 woonlagen en bestaan uit 6 verschillende typen. Het woonoppervlakte varieert van 67 m2 tot 300 m2.

Van kopersadvies tot oplevering

Namens BPD mochten wij de toekomstige bewoners begeleiden vanaf de aankoop tot aan de oplevering. Ook realiseerden wij de afbouw van de appartementen en algemene ruimtes, waarbij de woonwensen van de kopers werkelijkheid werden.

 

De hal van Ode Apartments Amsterdam.
De badkamer van een van de appartementen van Ode Amsterdam.

Ode Apartments is voorzien van een hoogwaardige afwerking met oog voor detail. Denk aan prachtige marmerlook tegels en verfijnd walnoothouten fineer, waardoor elk appartement een stijlvolle en luxueuze uitstraling heeft.

Extra wooncomfort door domotica

Dankzij de samenwerking met Installatie Combinatie Oosterdokeiland (ICO) zijn alle appartementen voorzien van domotica. Slimme huisbesturing waarmee bewoners hun verlichting, verwarming en ventilatie op afstand kunnen regelen.

Na twee jaar mochten wij de appartementen opleveren. We zijn trots op de rol die wij hebben gespeeld bij de realisatie van Ode Apartments Amsterdam. En het resultaat mag er zijn!