Nieuwbouwproject Polderhof in Bunschoten-Spakenburg

Na de voltooiing van project Fier op eiland 4, gaan we binnenkort aan de slag op eiland 5 in de gemeente Bunschoten! Nu nog een weiland, maar de komende jaren verandert het vijfde eiland in Rengerswetering in een fijne plek om te wonen, leven, recreëren en spelen.

Bekijk alle berichten

Groene wijk voor jong en oud

In Rengerswetering transformeert het vijfde eiland tot een mooie plek om te wonen. Een nieuwe wijk met circa 233 appartementen en woningen voor jong en oud én voor verschillende portemonnees, middenin de polder. Wij gaan, in opdracht van BPD, aan de slag met de bouw van de wijk Polderhof, die zelf zal bestaan uit ongeveer 30 betaalbare rijwoningen.

Dorpse sfeer, dichtbij het strand

Rengerswetering is sinds 2008 in ontwikkeling en staat bekend als een favoriete wijk in Bunschoten. Vier eilanden hebben al plaatsgemaakt voor gezellige woonwijkjes met een eigen karakter en gemeenschap. Eiland 5 is net zoals de andere eilanden goed bereikbaar met voorzieningen zoals sportverenigingen, scholen, supermarkten en winkels in de buurt. Het centrum op fietsafstand en de A1 op 5 minuten rijden. Het nabijgelegen zandstrand aan het Eemmeer is binnen 4 minuten bereikbaar met de auto.

Duurzaam Wonen en Leven

Niet alleen de omgeving is groen met variatie in planten en bomen in de wijk, ook de woningen van Eiland 5 worden duurzaam gebouwd. Ze zijn goed geïsoleerd, gasloos en krijgen zonnepanelen op het dak. Wil jij wonen met de polder in je achtertuin? Bekijk de website voor meer informatie.

Project Polderhog op eiland 5 in Bunschoten-Spakenburg.
Een schets van de wooningen in Polderhof Bunschoten