Dakopbouw en renovatie in Amsterdam

In opdracht van Bouw- en Adviesburo Vermeent zijn we aan de Flinesstraat in Amsterdam gestart met een complete renovatie van twee verdiepingen. Daarnaast realiseren we een extra etage op het bestaande kantoorgebouw.

De Flinesstraat wordt compleet gerenoveerd, alleen de palen blijven staan.
Bekijk alle berichten

Open dakconstructie

Projectleider Dennis van Mourik werkt momenteel aan dit project en kwam voor een uitdaging te staan tijdens het bouwproces. Op de begane grond van het gebouw bevindt zich namelijk een verfleverancier waarvan de winkel tijdens de gehele verbouwing geopend blijft.

De bestaande dakconstructie is, op vier stalen balken na, compleet vervangen. Tijdens de storm van een paar weken geleden hadden we een open dak, dit was een enorme uitdaging. Gelukkig hebben alle getroffen voorzieningen en de solide constructie ervoor gezorgd dat er in de winkel geen overlast is ondervonden.

Industriële look and feel

Voor dit project verzorgen wij de complete afwerking. Het pand krijgt een industriële uitstraling doordat er gebruik gemaakt wordt van hout, open trappen, beton en veel glas.

We streven er naar om de dakopbouw eind april wind- en waterdicht te hebben en het gehele project net voor de bouwvak op te leveren.

Het nieuwe dakterras waarvan het beton net is gestort.