Toekomstige bewoners vieren start bouw Havenkwartier Fase 2

Kopers maakten gisteravond kennis met elkaar en met hun toekomstige leefomgeving, tijdens het ‘Start bouw feest’ van de tweede fase van Havenkwartier te Nieuwegein! De toekomstige bewoners van de 29 te bouwen appartementen konden elkaar gister ontmoeten en samen met projectbetrokkenen de voortgang van het project bewonderen.

Toekomstige bewoners Havenkwartier in Nieuwegein proosten op de start bouw
Bekijk alle berichten

Er valt ook iets te vieren

Havenkwartier is een ontwikkeling door De Beeckhof (een samenwerking tussen Latei en Aalberts). Aanwezigen zijn dan ook feestelijk verwelkomd door Antoni Poot (directeur LATEI) en wethouder Marieke Schouten.

Er valt ook iets te vieren. Want bij Aalberts bouwen we aan het betere. Daarom worden er binnen Havenkwartier 110 zeer duurzame woningen gerealiseerd, verdeeld over 4 fasen. Prachtig, eigentijds en van een industrieel karakter. De appartementen van deze tweede fase liggen aan de bijbehorende haven, met mogelijkheid tot ligplaatsen.

Havenkwartier biedt variatie

In de ontwerpen, in de gevelaanzichten en op het gebied van biodiversiteit. Een vooruitzicht waar toekomstige buren samen op geproost hebben, met de haven en appartementen op de achtergrond. Een memorabel moment tijdens een memorabele aangelegenheid.

Toekomstige bewoners van Havenkwartier Nieuwegein proosten op de start bouw