Tweede fase fundering City West

Vorige week is op City West de tweede fase van de fundering gestort. Als straks het beton gestort is zie je hier helaas niks meer van, maar wat een knap “staaltje” vlechtwerk zit hier in. Complimenten aan de mannen van Balvert Betonstaal B.V! Voor Bridges Real bouwen wij ivy Apartments, 99 huurwoniningen in City Nieuwegein en de fundering is hiervoor nu gelegd.

Bekijk alle berichten

Eigentijds wonen voor alle leeftijden

De stijlvolle en eigentijdse woningen zijn ontworpen voor diverse doelgroepen. De appartementen variëren in grootte van 57 tot 100 m2, bieden een eigen buitenruimte en een prachtig uitzicht op Nieuwegein of de groene binnentuin. Ondanks dat deze appartementen zich in het bruisende City Nieuwegein bevinden, creëren ze een oase van rust voor hun nieuwe bewoners. De gezamenlijke tuin, doordachte architectuur en comfortabele indeling van de woningen staan garant voor aangenaam wonen.

City Nieuwegein

De appartementen liggen op een top locatie, met openbare voorzieningen om de hoek. Het Cityplaza-winkelcentrum ligt op loopafstand, en tram- en bushaltes bevinden zich recht voor de deur, met directe verbindingen naar Utrecht Centraal en Utrecht Science Park. Voor automobilisten worden handige toegangsroutes en ondergrondse parkeermogelijkheden binnen het nieuwe complex gerealiseerd.

Vernieuwing Stationsgebied

De realisatie van deze appartementen maakt deel uit van de ontwikkeling en herpositionering van City Nieuwegein. De focus ligt op het creëren van een levendiger, duurzamer, groener en gezonder gebied. De vernieuwing van City is zelfs bekroond met de Publieksprijs SKG Award 2022, een Nederlandse prijs voor bijzondere initiatieven in duurzame gebiedsontwikkeling. Met de realisatie van deze appartementen leveren Bridges en Aalberts een belangrijke bijdrage aan de ontwikkelingsambitie van de gemeente Nieuwegein: de bouw van 2.000 nieuwe woningen rondom het Stationsgebied.

De fundering van City West in Nieuwegein.
Het staal van de fundering van City West in Nieuwegein.