Dukatenburg | Nieuwegein

Aan de Dukatenburg in Nieuwegein realiseerden wij 66 appartementen voor opdrachtgever Bridges Real Estate, verdeeld over twee moderne wooncomplexen. Het ontwerp voor de wooncomplexen is afkomstig van architectenbureau Studio in Motion. De gebouwen kregen verfijnde detaillering en een warme uitstraling. Niet alleen fijn voor de bewoners, ook een mooie impuls voor de wijk Batau-Noord. Op de plek waar nu de wooncomplexen staan, stonden namelijk lange tijd kantoorpanden leeg.

66

appartementen

40

nestkasten

2022

opgeleverd

Bekijk alle projecten

Een mooie woonplek voor starters, herontdekkers én senioren

De appartementen variëren van 70 tot 90 m2 en zijn bestemd voor de vrije sector. Een deel van de appartementen is bestemd voor verzorgd wonen. Volgens Bridges Real Estate zijn de appartementen voor starters op de woningmarkt een ideale plek om op eigen benen te staan. En voor herontdekkers en senioren is dit nieuwbouwproject dé plek voor toekomstbestendig wonen. Alles wat de toekomstige bewoners nodig hebben is dichtbij, met winkelcentrum Muntplein om de hoek.

Leuk om te weten: niet alleen de huurders kregen een nieuw huis. In de gevel hebben we 40 nestkasten voor vleermuizen geplaatst. Zo hebben ook zij weer een fijne leefomgeving.