Ode Apartments | Amsterdam

Het Oosterdokseiland is een grote binnenstedelijke gebiedsontwikkeling in Amsterdam. Ode Apartments is het spectaculaire sluitstuk op de kop van het eiland. In het iconische, state-of-the-art woongebouw komen 41 luxe appartementen. Wij begeleidden namens BPD de kopers van de woningen van aankoop tot oplevering. Daarnaast verzorgden we de afbouw van de appartementen.

 

41

luxe appartementen

6

woningtypes

9

verdiepingen

Bekijk alle projecten

'A room with a view'

Het woongebouw staat op het Oosterdokseiland tussen het Conservatorium en de nieuwe City Campus van Booking.com. Het iconische woongebouw is ontworpen door UNStudio. De algemene ruimten zijn bijzonder hoogwaardig afgewerkt met walnoothouten fineer en marmerlook tegels. Alle appartementen hebben een ‘room with a view’; met uitzicht op water, schepen en historische architectuur. De woningen zijn bovendien voorzien van domotica: slimme huisbesturing waarmee bewoners hun verwarming, ventilatie en hun verlichting op afstand kunnen regelen. De 41 appartementen zijn verdeeld over 9 woonlagen en bestaan uit 6 verschillende typen. Het woonoppervlak varieert van 67 m2 tot 300 m2.

Kopersbegeleider Michella begeleidde de toekomstige bewoners met het maken van hun keuze voor de afwerking. Zij adviseerde op het gebied van onder andere tegelwerk en sanitair in de badkamer, keuken, deuren, wand en vloerafwerking. De oplevering was in Q1 van 2023 en het resultaat mag er zijn!

Het gebouw Ode Apartments Amsterdam.
De badkamer van een van de appartementen van Ode Amsterdam.