Woonpark Hoevelaken | Hoevelaken

In het prachtige Woonpark Hoevelaken, in deelplan Het Erf, mochten wij 73 woningen ontwikkelen én bouwen voor BPD. Het plan ligt pal naast rijksmonument Huize Hoevelaken, in volksmond beter bekend als ‘Het Kasteel’. Als bouwteampartner waren wij vanaf de schetsfase tot aan de oplevering betrokken bij het project. Met als resultaat: een schitterende woonwijk op een unieke locatie waar we trots op zijn!

73

woningen

9,1

klantbeoordeling

2022

opgeleverd

Bekijk alle projecten

De gezelligheid van een boerendorp

Kom je Woonpark Hoevelaken binnen, dan betreed je allereerst Het Erf. Dit deel van de wijk kenmerkt zich door een fijne landelijke sfeer. De woningen liggen aan een erf en hebben de uitstraling van een boerderij. Nieuwbouw met de gezelligheid van een boerendorp, maar ook van alle gemakken voorzien. Duurzaam gebouwd en voorbereid op de (gasloze) toekomst. De wijk is gevarieerd, zo zijn er compacte erfwoningen, levensloopbestendige oranjeriewoningen, ruime rij- en hoekwoningen en vrijstaande villa’s te vinden. Onder de levensloopbestendige orangeriewoningen is bovendien een verdiepte parkeerbak gerealiseerd. Mulleners + Mulleners Architecten nam het ontwerp van de wijk voor hun rekening. Zij lieten zich inspireren door het prachtige landschap. Daarom is er veel ruimte voor natuur en zijn vormen en kleuren uit de omgeving gebruikt.

'We zijn erg blij met de gemaakte keuzes in het meer- en minderwerk én de kwaliteit van oplevering. Communicatie via het portaal was erg prettig.'

Dhr. van Loon, bewoner van Het Erf