Aalberts gaat bouwen in Lelystad

We gaan 14 eengezinswoningen realiseren in de Lelystadse wijk Warande. De woningen van circa 119 m2 hebben drie ruimte slaapkamers en een zolder.

Bekijk alle berichten

De ontwikkeling is in handen van Aalberts & LATEI (de Beeckhof BV). Voor zowel de ontwikkeling als de realisatie werd op 16 maart 2023 een overeenkomst getekend. Het streven is om de woningen in het eerste kwartaal van 2024 aan de nieuwe bewoners op te leveren.

Centraal gelegen in een groene omgeving

De 14 nieuwe eengezinswoningen van Centrada komen in het woongebied Klein Nooten en worden verdeeld over twee blokken van zeven woningen. Centraal gelegen in de wijk, in een groene omgeving met een dorps karakter. De woningen krijgen een luxe uitstraling en een hoog afwerkingsniveau.

Duurzame bouw, houten gevelbekleding gecombineerd met metselwerk, groendaken op de bergingen en hoogwaardige erfafscheidingen zijn enkele bijzondere kenmerken van dit project.

De ondertekening voor de realisatie van 14 eengezinswoningen in de Lelystadse wijk Warande. Zowel de gemeente als Aalberts, LATEI en Centrada zijn hierbij aanwezig.
De ondertekening voor de realisatie van 14 eengezinswoningen in de Lelystadse wijk Warande.

Snel en efficiënt ontwikkelen met Doordacht

De woningen zijn ontwikkeld en gebouwd met Aalberts Doordacht: onze eigen lijn conceptbouw. Door processen te optimaliseren en gebruik te maken van slimme voorgefabriceerde elementen kunnen we met Doordacht razendsnel duurzame woningen ontwikkelen én bouwen.