Aalberts en DID vastgoedontwikkeling tekenen overeenkomst voor voormalige locatie volkstuinen en politiekantoor in Bilthoven

Aalberts en DID vastgoedontwikkeling hebben onlangs de koop- en realisatieovereenkomst ondertekend met de gemeente De Bilt voor de voormalige locatie van de volkstuinen en het politiekantoor aan de Leyenseweg in Bilthoven.

Bekijk alle berichten

Sinds december 2020 zijn Aalberts en DID vastgoedontwikkeling de trotse eigenaren van het voormalige politiekantoor. Met deze overeenkomst hebben ze ook de naastgelegen volkstuinen aangekocht, waardoor ze nu eigenaar zijn van een aaneengesloten perceel, een belangrijke stap richting een geïntegreerd woningbouwplan!

Divers woningaanbod in Bink Park

Het geplande woningbouwplan, genaamd Bink Park, omvat 68 woningen, waaronder 16 eengezinswoningen, 16 koopappartementen, 22 sociale huurappartementen en 14 middeldure huurappartementen. Een gevarieerd aanbod dat is ontworpen voor verschillende doelgroepen en inwoners van Bilthoven. Bink Park is de naam waaronder het woningbouwplan op de markt wordt gebracht, met een knipoog naar het verleden van het voormalige politiekantoor. De naam weerspiegelt ook de ambitie om de nieuwe woningen te laten opgaan in een parkachtige omgeving. Bink Park, een bloeiende nieuwe woonbuurt in Bilthoven!

Architectuur en duurzaamheid

De in jaren ’20-’30 architectuur ontworpen woningen bevinden zich rondom een centrale, groene en multifunctionele plek. De plek is geschikt om te ontmoeten, te spelen of op een bankje te genieten van de prachtig aangeplante borders en spelende buurtkinderen. Door te spelen met hoogteverschillen ontstaat een sfeervol binnengebied dat dient als wateropvang bij hevige regenval. Bink Park wordt een intieme woonbuurt met oog voor het klimaat en duurzaamheid, volledig passend bij de geliefde en karakteristieke stijl van Bilthoven.

Planning en interesse

De exacte verkoopdatum van de woningen is nog niet bekend, omdat deze afhangt van de voortgang van de procedure voor het definitief en onherroepelijk vaststellen van het bestemmingsplan. Meer informatie over Bink Park is te vinden op www.binkpark.nl, waar geïnteresseerden zich ook kunnen aanmelden voor het project. Via de nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom Bink Park.

Aalberts en DID vastgoedontwikkeling tekenen overeenkomst.

Snel en efficiënt bouwen met Doordacht

Een deel van de woningen wordt ontwikkeld en gebouwd met Aalberts Doordacht: onze eigen lijn conceptbouw. Door processen te optimaliseren en gebruik te maken van slimme voorgefabriceerde elementen kunnen we met Doordacht razendsnel duurzame woningen ontwikkelen én bouwen.