Eerste appartementen Doordacht in Rengerswetering

Een mooi begin van de week voor eiland 5 van nieuwbouwproject Rengerswetering in Bunschoten-Spakenburg! Afgelopen maandag hebben wij voor 83 huurappartementen de koop- en realisatieovereenkomsten ondertekend met woningcorporatie G&O en Rengerswetering Bunschoten B.V. (een combinatie van Aalberts en BPD).

Bekijk alle berichten

Bunschoten-Spakenburg heeft de primeur

Naar verwachting starten we rond de zomer met de bouw van dit prachtige project. En hoe. De woningen zijn ontwikkeld – en worden gebouwd met het innovatieve ‘Aalberts Doordacht’ concept: onze eigen lijn conceptbouw. Extra bijzonder dit keer omdat we op Eiland 5 voor het eerst onze Doordacht appartementen realiseren. Door te werken met vaste modules en een flexibele schil zijn de appartementen niet alleen hoogwaardig en bijzonder duurzaam, ze worden ook razendsnel gerealiseerd.

De nieuwe wijk ligt midden in het groen. Het vriendelijke ontwerp van de appartementen – van de hand van Jan Bloemendal – sluit mooi aan bij de omgeving. Met o.a. een bronskleurige rietprint in de balustrades die passen bij de lichte aardetinten van het metselwerk. Samen met nog 30 koopwoningen vormen de appartementen eerste fase van Rengerswetering Eiland 5, waar in totaal 233 woningen gerealiseerd worden. Eiland 5 bestaat uit een mooie mix van appartementen, eengezinswoningen, starterswoningen en seniorenwoningen. Voor jong en oud, én voor verschillende portemonnees.

Meer info over het project?

nieuwbouwrengerswetering.nl