Oplevering Fier Bunschoten

Deze week begint de oplevering van de woningen op Eiland 4 in de gemeente Bunschoten. De afgelopen maanden is er door onze collega’s hard gewerkt en dat is te zien: de eerste blije bewoners hebben hun sleutel ontvangen.

Een dronefoto van het net opgeleverde project Fier in Bunschoten-Spakenburg. Een deel van de woningen staat hier nog in de steigers, maar de meeste zijn klaar.
Bekijk alle berichten

Duurzaam én toekomstbestendig wonen

Op eiland vier van Rengerswetering in Bunschoten-Spakenburg ontwikkelden we achttien twee-onder-een-kapwoningen en zes vrijstaande woningen, onder de naam: Fier! Deze klimaatadaptieve wijk kenmerkt zich door groen én water. Zo is in de wijk gebruik gemaakt van halfverharding, zijn er nestkasten voor huismussen in de gevels opgenomen en wordt het water oppervlakkig afgevoerd. Door onder andere een bodemwarmtepomp, PV-panelen en schuifbare luiken toe te voegen zijn deze woningen duurzaam én toekomstbestendig.

We wensen de nieuwe bewoners veel woongenot toe in hun mooie woning!

Twee blije kopers, een man en een vrouw, blij met de sleutel van hun nieuwe woning in Bunschoten-Spakenburg op eiland vier.
Twee blije kopers, een man en een vrouw, blij met de sleutel van hun nieuwe woning in Bunschoten-Spakenburg op eiland vier.

Snel en efficiënt ontwikkelen met Doordacht

De woningen zijn ontwikkeld en gebouwd met Aalberts Doordacht: onze eigen lijn conceptbouw. Door processen te optimaliseren en gebruik te maken van slimme voorgefabriceerde elementen kunnen we met Doordacht razendsnel duurzame woningen ontwikkelen én bouwen.