De Beeckhof | Hoevelaken

Op de hoek Koninginneweg-Stoutenburgerlaan in Hoevelaken ontwikkelden we samen met Latei plan de Beeckhof: een gevarieerde wijk bestaande uit rijwoningen, seniorenwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Waarmee het voormalige industrieterrein is omgetoverd tot een aantrekkelijk woongebied voor jong én oud.

66

woningen

2017

opgeleverd

'30

stijl

Bekijk alle projecten

De stijl van de jaren '30 gecombineerd met het comfort van nu

De Beeckhof is een prachtig leefgebied met volop groen en speelmogelijkheden voor de kinderen. Dichtbij uitvalswegen en voorzieningen, en op loopafstand van het centrum van Hoevelaken. Het ontwerp van de woningen is van de hand van architectenbureau Mulleners + Mulleners. Zij combineerden de karakteristieke jaren ’30 stijl met modern comfort en een uitstekende woonkwaliteit. Altera Vastgoed heeft 28 rijwoningen in haar beleggingsportefeuille opgenomen.

Snel en efficiënt ontwikkelen met Doordacht

De woningen zijn ontwikkeld en gebouwd met Aalberts Doordacht: onze eigen lijn conceptbouw. Door processen te optimaliseren en gebruik te maken van slimme voorgefabriceerde elementen kunnen we met Doordacht razendsnel duurzame woningen ontwikkelen én bouwen.