DOK320 | Lelystad

In deelgebied het Olmenkwartier, in het noordwesten van Warande, Lelystad, realiseerden we samen met Latei nieuwbouwproject DOK320. Het project bestaat uit 18 rijwoningen en 10 twee-onder-een-kapwoningen. De wijk ligt in het zuiden van Lelystad en is opgebouwd uit drie woonsferen: een tuindorp, het wijkplein en een werelds-expressieve buurt aan de parkrand. Kortom, een veelzijdige wijk met karakter.

28

woningen

3

woonsferen

2021

opgeleverd

Bekijk alle projecten

Geïnspireerd door toekomstige bewoners

Bijzonder aan het project is de co-creatie met de toekomstige bewoners. Jan Bloemendal maakte het ontwerp van de woningen en liet zich inspireren door de uitkomsten van een enquête en een woonworkshop met geïnteresseerden. En, het resultaat mag er zijn. De afwisselende gevelbeelden, met handvorm bakstenen in natuurlijke warm-grijze, gele en okertinten, geven de wijk een eigentijds en sfeervol karakter. De woningen kennen een hoogwaardige afwerking, zijn zeer energiezuinig en volledig ontworpen voor comfortabel wonen.

Snel en efficiënt ontwikkelen met Doordacht

De woningen zijn ontwikkeld en gebouwd met Aalberts Doordacht: onze eigen lijn conceptbouw. Door processen te optimaliseren en gebruik te maken van slimme voorgefabriceerde elementen kunnen we met Doordacht razendsnel duurzame woningen ontwikkelen én bouwen.