Ensemble | Bunschoten Spakenburg

Op een levendige locatie middenin Bunschoten-Spakenburg, vlakbij de historische Molenstraat, realiseerden we Het Ensemble: een intieme en duurzame woonbuurt bestaande uit 24 energiezuinige woningen. We namen zowel de ontwikkeling als de bouw van de woningen voor onze rekening. Het plan is in goed overleg met direct omwonenden tot stand gekomen. Architect Jan Bloemendal zorgde er met zijn ontwerp voor dat de woningen licht en modern ogen, en tegelijktijdig mooi passen in de bestaande omgeving.

24

woningen

2021

opgeleverd

8,6

klantwaardering

Bekijk alle projecten

Slim en duurzaam bouwen

Naast oog hebben voor de omgeving, stond ook duurzaamheid hoog in het vaandel. Om de woningen toekomstbestendig en energiezuinig te maken is er goed nagedacht over materiaalgebruik, zijn de woningen zeer goed geïsoleerd en zijn alle woningen voorzien van een warmtepomp met bodembron en minimaal vijf pv-panelen.

Snel en efficiënt ontwikkelen met Doordacht

De woningen zijn ontwikkeld en gebouwd met Aalberts Doordacht: onze eigen lijn conceptbouw. Door processen te optimaliseren en gebruik te maken van slimme voorgefabriceerde elementen kunnen we met Doordacht razendsnel duurzame woningen ontwikkelen én bouwen.