Bouw

Noorduyn | Soesterberg

Aan de Kampweg in Soesterberg realiseerden we samen met onze vaste ontwikkelpartner Latei nieuwbouwwijk Noorduyn. Een plan bestaande uit 48 woningen in verschillende woningtypes. Van rijwoningen, tot bungalows en royale tweekappers. Met de uitgestrekte Soesterduinen op loopafstand en vele hectaren bos in de directe omgeving ligt de natuur hier letterlijk om de hoek.

48

woningen

2017

start bouw

2018

opgeleverd

Bekijk alle projecten

Noorduyn: voor en door de bewoners

Noorduyn maakt deel uit van het Masterplan Soesterberg. Een plan van de gemeente om een inpuls te geven aan het woningaanbod, voorzieningen en recreatiemogelijkheden. Bijzonder aan Noorduyn is dat de plannen voor de wijk samen met de kopers zijn bepaald. Hiervoor werden verschillende workshops georganiseerd waarin toekomstige bewoners konden meebeslissen over het type woningen en de woningstijl. Architectenbureau Inbo verwerkte de beste ideeën uit deze sessies in het ontwerp van de woningen.

Slim en efficiënt ontwikkelen met Doordacht

De woningen zijn ontwikkeld en gebouwd met Aalberts Doordacht: onze eigen lijn conceptbouw. Door processen te optimaliseren en gebruik te maken van slimme voorgefabriceerde elementen kunnen we met Doordacht razendsnel duurzame woningen ontwikkelen én bouwen.