Straat in project Vrijeveld in Bodegraven

Vrijeveld | Bodegraven

In deelplan ‘Weideveld’ in Bodegraven ligt de nieuwbouwwijk Vrijeveld. Vrijeveld bestaat uit 73 nieuwbouwwoningen en is een ontwikkeling van Aalberts Ontwikkeling in samenwerking met Bolton Ontwikkeling. Kenmerkend aan Vrijeveld is de aanwezigheid van maar liefst negen verschillende woningtypes! Variërend van eengezinswoningen tot royale vrijstaande woningen. We kunnen gerust zeggen: dit is een hele mooie gevarieerde wijk.

73

woningen

9

woningtypen

2020

opgeleverd

Bekijk alle projecten

Een exclusieve wijk met een dorps karakter

Het ontwerp komt van Mulleners + Mulleners Architecten. Een dorps karakter, groen én water waren de inspiratiebronnen voor het ontwerp. Veel van de woningen grenzen met hun achtertuin direct aan het water of liggen er vlakbij. Doordat de woningen alleen te bereiken zijn via twee bruggen aan de westkant voelt de wijk exclusief. Ook bijzonder aan het plan zijn de grote tuinen, die voor een groene uitstraling zorgen en lucht geven aan het plan. Uiteraard zijn de woningen gasloos en zeer energiezuinig. Wat ons betreft een parel van een plan!

Snel en efficiënt ontwikkelen met Doordacht

De woningen zijn ontwikkeld en gebouwd met Aalberts Doordacht: onze eigen lijn conceptbouw. Door processen te optimaliseren en gebruik te maken van slimme voorgefabriceerde elementen kunnen we met Doordacht razendsnel duurzame woningen ontwikkelen én bouwen.

Straat in project Vrijeveld in Bodegraven