Aalberts Ontwikkeling

Aalberts Ontwikkeling richt zich op (her) ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en commercieel vastgoed. Wij ontwikkelen plekken waar mensen graag willen wonen, werken en recreëren. Plekken die tevens van meerwaarde zijn voor de bestaande omgeving.

Onze aanpak is vooruitstrevend en voorzien van een gezonde dosis realisme. Door onze praktische aanpak zijn wij in staat tot mooie resultaten te komen samen met alle betrokkenen in het ontwikkeltraject. Zo onderhouden wij nauw contact met gemeenten, beleggers, woningcorporaties, eigenaren, omwonenden en toekomstige gebruikers om gezamenlijk tot duurzame woonomgevingen te komen.

Vastgoedontwikkelaar

Onze vastgoedontwikkelaar is ondernemend, inventief, sociaal en geduldig. Het (onder)zoeken van kansen en afwegen van risico’s staat voorop. Dit levert interessante en mooie projecten op die uiteindelijk in veel gevallen worden gerealiseerd door zusterbedrijf Aalberts Bouw. De kracht van Ontwikkeling zit met name in de een-op-een samenwerking met particuliere grondeigenaren en beleggers. Ook doen wij mee aan tenders van gemeenten. Ons uitgebreide netwerk zorgt er ook voor dat opdrachten aan Aalberts Bouw gegund worden zonder dat wij zelf de ontwikkelaar zijn.

Vastgoedontwikkelaar Henri Pleizier: ‘Aalberts Ontwikkeling gaat met mensen en partijen in gesprek om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Het gaat uiteindelijk om het creëren van meerwaarde vanuit een win-winsituatie. Vanuit deze houding proberen we een positie tot ontwikkeling te brengen en iets moois neer te zetten in een stad of een dorp.’

Het team

Binnen het Aalberts Ontwikkeling-team is Henri Pleizier verantwoordelijk voor de acquisitie. Carlijn Buts is projectontwikkelaar en ondersteunt Henri gedurende de acquisitiefase. Bij een succesvolle afronding van de acquisitiefase vindt de verdere planuitwerking plaats onder regie van Carlijn.

Portfolio

Door te luisteren naar de markt en het juist inspelen op kansen, heeft Aalberts Ontwikkeling (al dan niet in een samenwerking) in de afgelopen vijf jaar al een sterk portfolio opgebouwd. Hieronder enkele voorbeelden:

Contact