Viering hoogste punt Klein Nooten Lelystad

In tien weken tijd hebben we het hoogste punt bereikt op Klein Nooten in Lelystad, en dat mag gevierd worden! Samen met onze opdrachtgever Centrada Wonen hebben we onze hardwerkende mannen in het zonnetje gezet. Door weer en wind wordt er hard gewerkt en dat is wel een bedankje waard. Met een lekkere lunch vierden we deze mooie mijlpaal, nog een paar weken en dan is de oplevering.

Bekijk alle berichten

Bouw van ruime eengezinswoningen in de Warande, Lelystad

In opdracht van Centrada Wonen bouwen we 14 ruime eengezinswoningen in de Warande, Lelystad. Twaalf van de woningen zijn ongeveer 119 m2 en hebben drie ruime slaapkamers en een zolder. De andere twee tuitwoningen van circa 130 m2 hebben een extra slaapkamer op zolder.

Duurzaamheid staat centraal

Ook op dit project staat duurzaamheid centraal, met groene daken, gerecyclede gevelisolatie, triple glas en zonwerende beglazing en PV-panelen. Daarnaast is onze Doordacht trap- en techniekmodule hier opnieuw toegepast, en met succes!

Snel en efficiënt ontwikkelen met Doordacht

De woningen zijn ontwikkeld en worden gebouwd met Aalberts Doordacht: onze eigen lijn conceptbouw. Door processen te optimaliseren en gebruik te maken van slimme voorgefabriceerde elementen kunnen we met Doordacht razendsnel duurzame woningen ontwikkelen én bouwen. Ons streven is om alle bouwwerkzaamheden voor de kerst af te ronden.

De viering van het hoogste punt met het team op Klein Nooten, Lelystad
Artist impression Klein Nooten 14 sociale huurwoningen