Hoofdkantoor Randstad

In één jaar tijd is het hoofdkantoor van de beursgenoteerde Randstad Group in fases volledig geschikt gemaakt voor het nieuwe werken. Op maar liefst twaalf verdiepingen is een volledig vernieuwd interieurconcept geïmplementeerd terwijl het gebouw in gebruik bleef.

Logistiek plan

De twaalf verdiepingen zijn per twee verdiepingen gerenoveerd, inclusief de gehele entreezone. Hiervoor is een uitgebreid logistiek plan in samenwerking met de experts van CBRE uitgewerkt en uitgevoerd.

De bouwstromen zijn gescheiden van de gebruikers van het kantoor. Zo zijn bijvoorbeeld aan de buitengevel lifttorens geplaatst om de overlast te beperken en de verbouwing toch met hoge snelheid te kunnen uitvoeren.

Totaal nieuwe uitstraling

Randstad binnen 3

In het vernieuwde pand bestaat elke verdieping uit één werkvloer. Vergaderruimtes zijn gecreëerd door glazen wanden. Elke verdieping heeft een andere kleurstelling.

‘Het gebouw heeft nu een totaal nieuwe uitstraling. Dit past beter bij onze identiteit. Het is ook leuk dat je medewerkers hoort zeggen dat ze nu met nog meer plezier naar hun werk toe gaan,’ aldus bouwbegeleider en pandbeheerder Nico Kok.

Share this

Contact