ONVZ Zorgverzekeraar

In februari 2016 zijn wij gestart met de ingrijpende revitalisering van het kantoor van ONVZ Zorgverzekeraar. De laagbouw heeft plaatsgemaakt voor een nieuw riant atrium dat de twee hoofdgebouwen met elkaar verbindt.

Door de grote glaspuien is er een sterke verbinding met buiten, terwijl binnen volop ruimte is voor ontmoeting. De twee hoofdgebouwen zijn door een loopbrug met elkaar verbonden. De loopbrug is door een trap ook vanuit het atrium te bereiken.

Afstemming

Er is veel energie gestoken in het afstemmen van onze werkzaamheden op het primaire proces van ONVZ Zorgverzekeraar. Zo zijn bijvoorbeeld de sloopwerkzaamheden ingepland nadat de drukke oversluitperiode voor het callcenter was afgerond.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor ONVZ Zorgverzekeraar een belangrijk uitgangspunt. Daarom is gekozen voor het renoveren en verduurzamen van het huidige pand in plaats van nieuwbouw. De renovatie is uitgevoerd volgens de BREEAM-NL richtlijnen. Het ONVZ-kantoor is sinds de toekenning in december 2016 het eerste bestaande pand in Houten met een BREEAM-NL keurmerk.

Share this

Contact