Wonen in Rimpeler in Putten is wonen op de rand van de Veluwe en Gelderse Vallei. In dit plangebied bouwen wij in twee fases 48 Doordacht-woningen. Deze zijn bestemd voor de vrije sector huur. De eerste fase is inmiddels opgeleverd.

De 20 Doordacht-woningen in deze fase zijn in minder dan een half jaar tijd gerealiseerd. Alle woningen in ons plan worden in opdracht van BPL Pensioen gebouwd, een klant van Syntrus Real Estate & Finance.

Complete afwerking

De architectuur van het project sluit aan op de omgeving en de kern van Putten. De woningen zijn opgedeeld in verschillende woningtypes. Diversiteit is te vinden in de topgevels. Bepaalde hoekwoningen hebben extra ramen in de zijgevel.

Alle woningen hebben drie slaapkamers, een ruime zolderverdieping en zijn voorzien van een volledige keuken met inbouwapparatuur. De badkamer heeft naast een ligbad ook een separate douche en een tweede toilet. Om de afwerking helemaal compleet te maken, zijn de woningen voorzien van behang in een neutrale kleur en is er aandacht besteed aan de erfafscheiding in de achtertuin.

Duurzaamheidsmaatregelen

De woningen bevatten een warmtepomp, WTW-ventilatie en PV-panelen. De hoekwoningen zijn voorzien van een hogere isolatiewaarde. Door deze duurzaamheidsmaatregelen hebben de woningen een EPC 0 en voldoen ze aan de huidige eisen van BENG.

Tweede fase

De tweede bouwfase in Rimpeler bestaat uit 28 Doordacht-woningen verdeeld over vijf blokken.

Headerbeeld: luchtfoto plangebied Rimpeler vóór de bouw

Share this

Contact