Het nieuwe kantoorpand van lager-producent SKF in Houten is door ons volledig gerenoveerd in opdracht van CBRE. Als bouwpartner hebben wij in het pand aan de A27 alle strip- en sloopwerkzaamheden uitgevoerd en daarna alle verdiepingen opnieuw ingericht in samenwerking met een team van specialisten.

Werkzaamheden

Het kantoorgebouw is onder andere voorzien van stalen brandwerende puien, metalstud binnenwanden, cementdekvloeren, houten kozijnen en binnendeuren met het benodigde hang- en sluitwerk. De gerealiseerde glasbalustrade op de eerste verdieping is een echte eyecatcher geworden.

De nieuwe indeling zorgt voor een open karakter die de samenwerking optimaal stimuleert. Tezamen met de nieuwe strakke wandafwerking heeft het nieuwe onderkomen van SKF een eigentijds karakter.

Uitvoering

Begin december 2018 is Aalberts gestart met de complete sloopwerkzaamheden binnenin het kantoor. Vanaf begin januari 2019 is met een interval van zo’n twee weken, elke vleugel onder handen genomen en gerealiseerd. De gehele renovatie hebben wij rond augustus 2019 opgeleverd.

Over SKF

SKF is wereldmarktleider op het gebied van lagers en heeft verdeeld over 32 landen in totaal 140 vestigingen. Voorheen bevond het Nederlandse kantoor van SKF zich in Nieuwegein. Langs de A27 in Houten is SKF in het voormalig bedrijfspand van TNT Express getrokken. In Nederland is SKF gericht op wereldwijde Research en Development activiteiten.

Fotograaf: CBRE | StijnStijl

Share this

Contact